Εκδηλώσεις

Πρωτοχρονιάτικη πίτα

ΟΣύλλογος Εκπ/κών Π.Ε. Λάρισας «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ», καλεί τα μέλη του στην εκδήλωση κοπής τηςπρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα πραγματοποιηθεί την

Παρασκευή   26 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 09:00  μ.μ.

 στο  κέντρο διασκέδασης « Στην υγειά μας », Φαρσάλων 174.

Λήψη εγγράφου

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΙΣΑΧΘΕΝΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

Π  Ρ  Ο  Σ  Κ  Λ  Η  Σ  Η


Αγαπητοί μας συνάδελφοι,


σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην εκδήλωση βράβευσης των εισαχθέντων φοιτητών σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, του  ακαδημαϊκού έτους 2015-16.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 19:00 στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

 Λάρισα           10/11/2015

Συμμετοχή του συλλόγου  στις εκδηλώσεις  για την επέτειο του Πολυτεχνείου

    Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π. Ε. Λάρισας «Κωνσταντίνος Κούμας» συμμετέχει στις  εκδηλώσεις που συνδιοργανώνει  ο Δήμος Λαρισαίων σε συνεργασία με άλλους φορείς και συλλόγους, για να τιμήσει τους αγωνιστές της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.
    Παρακαλούμε τους διευθυντές των σχολείων να συγκεντρώσουν το υλικό (αφίσες, πλακάτ, ζωγραφιές, κ.ά.)  που θα κατασκευάσουν οι μαθητές σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς της σχολικής τους μονάδας, για να αναρτηθούν σε πίνακες στην Κεντρική πλατεία Λάρισας.
       Στο πλαίσιο των διήμερων εκδηλώσεων για το Πολυτεχνείο, τη Δευτέρα 16 ή την Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015, όποια σχολική μονάδα επιθυμεί, υπάρχει η δυνατότητα  να παρουσιάσει στην Κεντρική Πλατεία θεατρικό δρώμενο ή παράσταση αφιερωμένη στο Πολυτεχνείο. Η παράσταση ή το θεατρικό δρώμενο θα πρέπει να δηλωθεί έγκαιρα στον πρόεδρο του Συλλόγου.
       Το υλικό, παρακαλούμε θερμά, να παραδοθεί στα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου, μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής 13-11-2015 κατόπιν επικοινωνίας.  

                       
                                 Το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                               Ο Γεν. Γραμματέας

Κοσμάνος Νικόλαος                  Νάστος Γεώργιος