Ενημερωτικά Δελτία

ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Ο  Σύλλογος  Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ »  και η ΕΛΜΕ Λάρισας καλούν τους συναδέλφους να συμμετάσχουν μαζικά στο ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 7:00 μ.μ. στην Πλατεία Ταχυδρομείου.

Ενημερωτικό Μαΐου – Ιουνίου 2015

1ο Θέμα:Τακτική Γενική Συνέλευση – Εκλογές αντιπροσώπων και αποτελέσματα εκλογών της 84ης Γεν. Συνέλευσης της ΔΟΕ

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Η τακτική γενική συνέλευση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Λάρισας «Κων. Κούμας» για εκλογή αντιπροσώπων στην 84η Γενική Συνέλευση της ΔΟΕ πραγματοποιήθηκε  στις 4 Iουνίου 2015, ημέρα Πέμπτη και από ώρα 08:30΄π.μ.στην αίθουσα τελετών του 25ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας.

Ενημερωτικό Μαρτίου Απριλίου 2015

1ο Θέμα: Ημερίδα της ΔΟΕ στην Καρδίτσα

Η ημερίδα διοργανώθηκε από το  Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. με  θέμα: «ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ & ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αξιολόγηση – αποτίμηση του εκπαιδευτικού έργου, πειθαρχικά.   Η μετακίνηση των συναδέλφων  στην Καρδίτσα τη Δευτέρα 9-3-2015 έγινε με λεωφορείο που ναύλωσε ο σύλλογος εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας «Κων/νος Κούμας».

2ο Θέμα:Στήριξη της ποδοσφαιρικής ομάδας του Συλλόγου

Το  πανελλήνιο  πρωτάθλημα   ποδοσφαίρου  Α/θμιας  Εκπ/σης Ελλάδας και  Κύπρου,  «18α Ακριτίδεια», θα διεξαχθεί τη φετινή χρονιά στην πόλη της Ξάνθης. Τα μέλη του Δ. Σ. μετά από συζήτηση αποφάσισαν ομόφωνα να ενημερωθούν τα σχολεία και να συμπαρασταθούν και να στηρίξουν στην ποδοσφαιρική ομάδα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

3ο Θέμα:Γενική συνέλευση του Συλλόγου στις 19 Μαρτίου 2015

Οσύλλογος εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας κάλεσε τα μέλη του σε έκτακτη γενική συνέλευση την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015 και ώρα 19:00 στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας (31ης Αυγούστου 34), όπου συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα της εκπαίδευσης. Μέσα από τις τοποθετήσεις και τις προτάσεις των συναδέλφων διαμορφώθηκε το διεκδικητικό πλαίσιο το οποίο και στάλθηκε στη ΔΟΕ

ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Κατεβάστε το ενημερωτικό δελτίο από εδώ.

Σας ενημερώνουμε ότι η τακτική αιμοδοσία των μελών του συλλόγου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Απριλίου 2015 στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας (31ης Αυγούστου 34) από τις 9.00 π.μ. μέχρι τις 12.30 μ.μ.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Ο ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΖΙΟΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ       ΚΟΣΜΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ενημερωτικό Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου 2015

1ο Θέμα:Βράβευση  εισαχθέντων φοιτητών σε ΑΕΙ και ΤΕΙακαδημαϊκού έτους 2014-15.

Η εκδήλωση βράβευσης των φοιτητών πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 19:00 στο Αμφιθέατρο του 4ουΔημ. Σχολείου Λάρισας (Κουμουνδούρου 17-19).

Περισσότερα Άρθρα...