Δελτία τύπου

Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας 8/6/2017

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Σας ενημερώνουμε ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου  μας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017.Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν αρχαιρεσίες για την  ανάδειξη αντιπροσώπων για τη Γ.Σ. της ΔΟΕ.

Για τη συμμετοχή των συναδέλφων τόσο στη Γενική Συνέλευση όσο και στις αρχαιρεσίες  θα δοθεί άδεια  από την υπηρεσία.

Κάλεσμα σε 24ώρη απεργία της ΔΟΕ 8-6-2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ 
24ωρης ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΟΕ , την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

 

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας «Κων. Κούμας» , με βάση την απόφαση  της ΔΟΕ  προγραμματίζει συγκέντρωση διαμαρτυρίας την ημέρα της απεργίας. Σκοπός είναι η έκφραση της αντίθεσής μας στα σχέδια της Κυβέρνησης που διαλύουν τη δημόσιο σχολείο,

Καλούμε επίσης όλους  τους συναδέλφους

να δώσουν ηχηρό παρόν  με τη συμμετοχή τους στην

 απεργία την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016,και

στη   συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 10:30 το πρωί

στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίαςμε

αποκλεισμό των γραφείων της από 07:00 έως 10:00.

Εγγραφές στα ολοήμερα τμήματα 2016-17

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΣΤΑ ΟΛΟΗΜΕΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ  ΣΧ. ΕΤΟΣ 2016-17

 

Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν  οι εγγραφές στα Δημοτικά σχολεία και Νηπιαγωγεία. Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. θεωρεί ότι έχει μεγάλη σημασίανα δοθεί η δυνατότητα  σε όλους τους γονείς  που επιθυμούν να φοιτήσουν τα παιδιά τους είτε στην πρωινή ζώνη είτε στο ολοήμερο (Δημοτικό και Νηπιαγωγείο) να καταθέσουν αιτήσεις ανεξάρτητα αν πληρούν τις τυπικές προϋποθέσεις που προβλέπει η Υ.Α. αλλά και η νέα εγκύκλιος. Θα αποδείξουν περίτρανα το μέγεθος του αποκλεισμού από τις δομές του ολοήμερου σχολείου και της στέρησης μορφωτικών δικαιωμάτων από τους μαθητές, που αποτελούν τον πυρήνα των αντιεκπαιδευτικών ρυθμίσεων του Υπουργείου.

Πρόγραμμα ΕΥΖΗΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΥΖΗΝ

 

  Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας «Κων. Κούμας», με αφορμή τη δημοσίευση της  εγκυκλίου του ΥΠ.Π.Ε.Θ. για την υλοποίηση του προγράμματος ΕΥΖΗΝ, επισημαίνει τα παρακάτω:

 

  • Παραθέτουμε τη θέση της ΔΟΕ:

«Το γεγονός ότι μέχρι πριν λίγες ημέρες καμία νέα εγκύκλιος για υλοποίηση του προγράμματος δεν είχε σταλεί στις σχολικές μονάδες είχε δημιουργήσει την αίσθηση της μη συνέχισής του. Όμως η εγκύκλιος της 26ης Μαΐου δημιούργησε ακόμη εντονότερο προβληματισμό αφού σε όλες μας τις ενστάσεις πρόσθεσε και την έντονη δυσαρέσκεια για το χρονικό διάστημα που επέλεξε το ΥΠ.Π.Ε.Θ. να το υλοποιήσει για την τρέχουσα σχολική χρονιά, στο κλείσιμό της με απίστευτα έντονους ρυθμούς, δράσεις και αυξημένες γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Τακτική γενική συνέλευση και αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Ε.Ε.

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,  σας στέλνουμε τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της γενικής συνέλευσης και οδηγίες σχετικές με την εκλογική διαδικασία.

Α΄  ΤΑΚΤΙΚΗ  ΓΕΝΙΚΗ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

          Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας σας καλεί σε ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (επαναληπτική βάσει του άρθρου 17 του καταστατικού  του Συλλόγου)  για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Ε.Ε. , στις 9 Ιουνίου 2016, ημέρα Πέμπτη και από ώρα 08:30΄π.μ.στην αίθουσα εκδηλώσεων του 25ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας (Πρώτης Μεραρχίας 2, Νεάπολη).

Περισσότερα Άρθρα...