Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας «Κωνσταντίνος Κούμας» συμμετέχει στις τριήμερες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Λαρισαίων για να τιμήσει τους αγωνιστές της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

         Παρακαλούνται οι Διευθυντές των σχολείων να συγκεντρώσουν το υλικό που θα κατασκευάσουν οι μαθητές της σχολικής τους μονάδας (αφίσες, πλακάτ, ζωγραφιές, κ.ά.) για να αναρτηθούν σε πίνακες στην Κεντρική πλατεία. Το υλικό θα παραδοθεί στα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής 14-11-2014 κατόπιν επικοινωνίας. 

         

                            ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ            

 

ΤΖΙΟΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ          ΚΟΣΜΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                                                       

 

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας «Κωνσταντίνος Κούμας» πήρε μέρος  στις τριήμερες εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Λαρισαίων για να τιμήσει τους αγωνιστές της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

   Έργα μαθητών (αφίσες, πλακάτ, ζωγραφιές, κ.ά.) από διάφορες σχολικές μονάδες αναρτήθηκαν από μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου σε πίνακες στην Κεντρική πλατεία.

    Μέλη του Δ.Σ και αρκετοί εκπαιδευτικοί συμμετείχαν στην πορεία για την εξέγερση του Πολυτεχνείου τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014.

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Λάρισας ¨ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ¨ καλεί όλους τους συναδέλφους την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014 να συμμετάσχουν στην 24ωρη Πανδημοσιοϋπαλληλική Απεργία της ΑΔΕΔΥ.

Επίσης τους καλούμε να συμμετάσχουν μαζικά στην απεργιακή συγκέντρωση στις 10:30 το πρωί στην πλατεία Ταχυδρομείου.

                                           

                                                 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

   Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

   ΤΖΙΟΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ              ΚΟΣΜΑΝΟΣ   ΝΙΚΟΛΑΟΣ